Кој вели дека не постојат вештерки? Еве ги, среде бел ден си прават ритуали на црни магии во сред град

Браво за дечките што го документираа ова, се надеваме дека не им фрлиле клетва сега на нив.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!