Која е разликата помеѓу жената и љубовницата? (виц)

Љубовницата: Соблекувај ги гаќите, те посакувам!
Жената: Соблекувај ги гаќите, ќе ја пуштам пералната!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.