Колаџицу: Овој нов спорт привлекува милиони гледачи во светот, па да изгледаме една тепачка

Се работи за ММА тепачки, но рингот е заменет со автомобил, што го прави спортот понезгоден и понепредвидлив.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *