„Колега ајде стигнавме“ – Со вакви колеги добро е што жив се враќаш дома

Добро се погрижи никогаш повеќе да не задреме на работа.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *