Колегите од Мотика на журка

Кој од кој поголем шизик.

  • Јас напиша:

    А јас мислев барем во „Мотика“ работаат нешто посаглам луѓе, ама исто било секаде. И кај нас се вакви.

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *