Колешката од канцеларија уште сега почна да го слави викендот, а каков ќе биде заклучете по нејзините потези

Кој не би посакал ваква забавна колешка?

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *