Колку добра меморија имате? Кои броеви треба да стојат на местото на прашалниците?

Денес имаме вежби за развој на меморијата и вниманието.

Претставен е сет на броеви во две бои. Ако забележите, во две ќелии има прашалници. Треба да откриете кои броеви треба да бидат таму.

Оставете ги вашите одговори во коментари.

Со среќа!

 

 

Дали ги најдовте бројките? Ги очекуваме вашите одговори!

 

Решенијата се на страна 2…

  • Vezilka напиша:

    Nedostasuva 18 vo crveni i 21 vo crni

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.