Колку години ѝ давате на оваа атрактивна Украинка? (9 слики)

Ви ја претставуваме Светлана Гас – атрактивна госпоѓа од Одеса, Украина. Светле има возрасна ќерка и внимавајте сега… 12-годишен внук! Таа сѐ уште ги привлекува погледите на мажите со убавото лице и со одличната фигура. Сепак, не е само извонредниот изглед кој изненадува, туку и возраста.

Светлана има 60 години. Таа е сопственичка на салон за убавина, а исто така сака и да патува. Пред две години, оваа Украинка беше наречена најубавата баба на светот. Светлана е вклучена и во добротворни активности – периодично во нејзиниот салон се организираат бесплатни денови за постарите граѓани кои сакаат да станат поубави. Како ви се допаѓа оваа „баба“?

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.