Комбајнерот Србин виде група белграѓани како се снимаат со невестата во житото

Абе оваа невестата многу апетит имала. Изгледа сакала да се испука пред да скокне во тавче :).

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.