Компаниите секаде во светот прават предновогодишни забави, но бразилските се најубави!

Од сега почнувам со собирање пари, за наредната Нова Година да ја дочекам во Бразил. За ова вреди и да се прескокне некој оброк во текот на денот :).

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.