Коњ паѓа од исцрпеност откако превезувал патници во Њујорк, цел ден!

Вознемирувачка глетка во центарот на Њујорк, која ги потресе минувачите.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!