Конечно го најдовме вистинскиот Дедо Мраз, кој прави вистинска магија во трговски центар во Киев

Значи сепак родителите не нѐ лажеле кога сме биле деца. Сепак постоел и кога ќе се појавел ја носел со себе и новогодишната магија.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.