Крајно време е народот да престане да молчи и државава да почнеме да си ја средуваме!

Испратил: Анонимен

  • Чкорче напиша:

    Можеш да средуваш нешто доколку е во твоја сопственост. За жал оваа имитација од држава, повеќе не е наша. Само виша сила може да ја оправи, но и тука сме во минус. Го избркавме Господа, барем таков впечаток имам од околината во која гравитирам.

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.