Кратка љубовна приказна меѓу мексиканецот и литро пиво

Да го дрмне набрзинка да не го стопира полиција па да види дека има пиво…

Наздравје!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *