Креативноста нема граници! 17 луѓе кои се толку креативни што може да ги наречеме ГЕНИЈАЛЦИ

Понекогаш толку се навикнуваме на секојдневните баналности што ни е тешко да замислиме дека работите можат да бидат поинакви. Но, благодарение на имагинативните луѓе, тоа навистина е можно. Во вистинските околности, овие креативни луѓе можат да дојдат до уникатни иновации и во некои случаи да не насмеат.

Ние постојано сме во потрага по остроумни поединци, а подолу се иновации на луѓе кои виделе можност и успеале да направат нешто вредно за насмевка.

1. „Land Rover“ куфер, паркиран во шкафчињата во авионот“

2. „Чистачот ни остави цвет на тоалетната хартија“

3. „Во селото во кое престојувам во моментов, контејнерите се вакви“

4. „Го видов ова уметничко дело во тоалетот во еден ресторан вчера“

„Кревка машкост, непознат артист 2020“

5. „ Ова го имаше во лифтот во театарот“

„To be or not to be“ – „Да се биде или не“

6. „Совршена кутија за мојата мачка“

„Совршена кутија за мојата мачка (cat)“.

7. „Мојот 5 годишен син дизајнираше диносаурус и јас му помогнав да го направи“

8. „Ова го видов во гостинската соба на мојата свекрва“

9. „Мојата мачка Дин сака да седи во оваа положба по цел ден на тепихот. Па татко ми го направи „Создавањето на Дин“

10. „Не можам да престанам да се смеам“

11. „ Ја направив ова перница за една клиентка, па таа ми го испрати ова денес“

12. „Едно момче го нацрта, а јас го направив“

13. „Овој знак ги потсетува мажите да си го проверат патентот кога излегуваат од тоалет“

14. „Рачно изработена вертикална шаховска табла“

15. „Една локална продавница вака го продава мангото“

16. „Мојот сопруг моментално ја средува тревата во нашиот двор, па за соседите да не мислат дека не сме одговорни, го ставив овој знак“

17. „Отидов во бар и вратата од тоалетот имаше две кваки“

„Миени и немиени раце“

Дали мислите дека креативноста се развива или тоа е нешто со кое сме родени?

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.