Крокодил ја напушта водата само кога е гладен, а овој пат изгледа беше мнооогу гладен!

Па сега мирно ќе си се врати во „царството“.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.