Кучето предупредува: „Тато иде, седни да учиш!“

Кучето е од оние пријатели на кои можеш да им веруваш во секоја ситуација.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *