Кумановска госпоѓа фатена на дело како краде шнола од 50 денари

Да ја видиш на улица или во продавница вака дотерана, па и цело време разговара на телефон, нема ни на крај памет да ти падне дека е крадец.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.