Купувањето на нова куќа си носи свои ризици. 11 примери кога луѓе се изненадиле од она што им дошло „гратис“ со куќата

Купувањето дом носи многу ризици. И колку и да се трудите да ги предвидите сите моменти, нема гаранција дека по преселувањето на ново место нема да налетате на изненадување од претходните сопственици. И добро е ако тоа не е некоја тајна просторија чие постоење не сте го ни размислиле. Затоа што понекогаш овие откристија можат и да не бидат толку пријатни.

Па така, не можевме да ги игнорираме приказните на луѓе кои не биле подготвени за овој пресврт на настаните кога се преселиле во нивниот нов дом.

1. „Се испостави дека во новата куќа имаме скриена соба за перење и сушење алишта!“

2. „Најдовме чудна скришна соба на горниот кат од новата куќа!“

3. „Во новата куќа на моите родители има тајна соба по скалите“

4. „Нешто ми кажува дека претходните сопственици никогаш не ја исчистиле вентилацијата во бањата“

5. „Го менував подот од куќата и под него најдов стари весници и писма адресирани до претходниот сопственик“

6. „Во отворот за вентилација најдовме 120 долари“

7. „Мојот нов стан има соблекувална“

8. „Кога моите родители да преуредуваа собата, најдоа камин зад веќе постоечкиот камин!“

9. „Во нашата нова куќа има тајна соба која ја немаше запишано на ниеден нацрт. Погледнете само како е направена“

10. „Само што се преселив во новиот стан. Мислам дека не ми е судено да користам машина за перење садови“

11. „За ѕидовите покриени со бршлен има врата. А вратата, води кон ова!“

Сте имале ли ваква слична ситуација?

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.