Лакомиот крадец се утепа во сопствената неволја

Да си украдеше едно, можеби никој немаше да примети, вака го јадеше срамот.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *