Летна лекција број 1: Не одете во длабокото, ако не знаете да пливате

Јунакот на нашето видео мислеше дека има доволно сила во рацете, за да го помине цел базен, но во еден момент му откажаа.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.