Лизгање на трева во Монголија е нешто што ни е многу потребно ама досега не сме ни биле свесни

Самото гледање релаксира.

  • Васе напиша:

    Вакво нешто може да се направи и кај нас, од Водно према Долно Соње!

  • Паметен напиша:

    Кое лизгање на трева, не гледате дека поставени се шини и она количено на нив оди.

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *