Логички тест: Каква форма треба да даваат линиите во полето со прашалник? Тест кој ќе ви открие колку сте темелни за само 20 секунди

Секоја кутија мора да има поврзана шема на сликата. За да дознаете, треба да бидете темелни и фокусирани. Исто така, треба да обрнете внимание на различните линии на првите четири кутии. Сепак, немојте да бидете измамени од нивната форма. Сега е време да го погодите полето што може да го замени прашалникот. Имате 20 секунди. Ако го имате одговорот, можете да го проверите.

 

 

Рамката што може да го замени прашалникот е опцијата E. Зошто е тоа? Ако погледнете подетално, првите четири полиња се состојат од бројки. Првата кутија го има бројот 1, втората кутија го има бројот 2 итн. Затоа, прашалникот може да се замени со кутија што го содржи бројот 5.

 

  • tgOhXEKreuVIplsW напиша:

    YqWUlciKxHZao

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *