Љубовта во 21 век (виц)

Седнуваат две пријателки на кафе:
– Мила, што се случи со твојот нов љубовник!?
– Гад! Исчезна и ме остави сама со маж ми!
– Тоа не е ништо! Мојот љубовник и маж ми исчезнаа заедно!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *