Луѓето повторно побараа помош на Интернет. 10 предмети за кои луѓето немаа објаснување и побараа помош од други

Една добра работа од користењето на интернетот е тоа што ни помага да останеме поврзани еден со друг и ни дава пристап до сите информации што ни се потребни. Исто така, има толку многу социјални платформи кои ни овозможуваат да прашаме и да кажеме што сакаме. Така што денес ви претставуваме уште една збирка фотографии на луѓе кои не се срамеле да прашаат други луѓе, што се и за што се корситат предметите кои се нашле во нивна близина.

 

1. „Долго е околу 10 сантиметри, има топче со може да се извади“

„Тоа е прицврстувач за колк, доколку некому му се направи операција“.

 

2. „Го најдов во мојот „Airbnb“

„Детектор за бучава“.

 

3. „Вградена тесна површина на извлекување во кујна“

„Служи за прикачување на мелница за месо“.

 

4. „Каква е оваа алатка и за што служи?“

„Игла од машина за плетење“.

 

5. „Златна декорација со кристал во средина што виси“

„Сад за темјан“

 

6. „Црвена челична топка со светло на неа“

„Некаков вид рударска светилка“

 

7. „Мала вратичка со лажица во неа, поставена во тоалет во стара куќа“

„Диспензер за тоалетна хартија“.

 

8. „Дрвен столб со платформи“

„Изгледа како играчка со платформи за мачки“.

 

9. „Пронајдено во близина на стар трамвај“

„Четка за уред за чистење трамвај“.

 

10. „Од страните има остро сечило како пила“

„Токму тоа е, пила за сечење материјали за мебел“.

 

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.