М.А.Ч.К.И. (Заразна игра)

Изградете врвно борбено возило од собраните делови и борете се со други играчи во автоматските борби. Соберете, надградете и комбинирајте резервни делови за да го направите најдобриот борбен робот и да станете ѕвезда на арената.

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *