Мајка и медицинска сестра се откажа од професијата за да стане богата од друга

Мајка на три деца од американската држава Масачусетс мораше да ја смени работата поради објавување искрени фотографии на онлајн платформата OnlyFans.

Жентаа со псевдоним Али Реј работела како медицинска сестра во одделот за неонатална интензивна нега. Во слободно време, таа објавувала искрени фотографии и видеа на социјалните мрежи. Колегите ја нашле нејзината сметка на услугата OnlyFans и осудиле колешка за разоткривање на нејзиното голо тело. Тие ја пренеле информацијата до нивниот шеф, кој предложил Реј или да го отстрани профилот или да се откаже од работата.

Како резултат на притисокот, Реј ја напуштила својата работа во болницата и целосно се посветила на онлајн активности. „Не ми требаа пари – заработував повеќе на OnlyFans отколку што работев како медицинска сестра, и тоа го правев само затоа што ми се допадна“, рече таа. Денес, мајка на три деца заработува околу 70.000 долари месечно благодарение на содржината на OnlyFans. Семејството на жената стана значително богато и планира да се пресели во својот дом во Флорида.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.