Мајката е во топ форма на интернет и не им се дава на годините, ниту на младите девојки, но на крај реши да сподели неколку искрени фотографии

Ова е Миљушка, мајка, ТВ готвачка и блогерка од Холандија, која има дури 650.000 следбеници на Инстаграм. За разлика од грото жени на социјалните мрежи, таа реши да сподели и неколку искрени фотографии од своето тело.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.