Македонци во Италија начекале попусти на кожни гарнитури за седење

Земајте момци, сега му е мајката! Друг пат ваков попуст не наоѓате!

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.