Македонецот им објасни на Бугарите сè што не им беше јасно, во вклучување во живо од Скопје на бугарска ТВ

Нема да им текне друг пат да прават пренос во живо, особено не од протести, зошто некој може да ги пошљака.

 • Zoki напиша:

  Боречка пензија за Чаки
  Чаки царе!!!

 • Љубиша напиша:

  Cezat зашто се фрустрираш? И Бугарија е наша, најмалку 1/3 се чисти македонски бегалци и доброволци уште од 1878 ако не и порано.

  Ако го решиме потеклото и значењето на името Блгарија, се е решено! Само нема кој да отвори дискусија…

  Ќе го избришеме зеленото од знамето само, дригите 40000 војници и нивни потомци можат да се декларират како бугари, и кој уште сака нормално, демоктратски.

  Треба некој са ја каже вистината само….

 • Voyager напиша:

  Сите ние Македонците имаме по некој роднина во Б’лгарија бидејќи “ве онадуевме” за две ч’ рвени… Сега има повеќе Македонци во Б’лгарија од татари

 • Mite Dupev напиша:

  Не остана време да го попита нешто 🙂

 • Коментирај анонимно

  Напиши одговор на Љубиша Откажи одговор

  Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.