Македонецот кој добил 1 милион евра (виц)

Една македонска банка објавила дека дава многу поволен кредит. 1 милион евра, без камата, а почнуваш да го отплаќаш после 50 години. За да ти го одобрат кредитот треба да донесеш само тројца жиранти и тоа:
– Еден член на ВМРО што не лаже.
– Еден член на СДСМ што не краде.
– Еден член на ДУИ што ја сака Македонија.
До сега на ниту еден граѓанин не му е одобрен кредитот.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *