Македонска девојка на денот: Анастасија Димеска

Уште една млада девојка која сѐ повеќе и повеќе ја среќаваме на насловните страници на списанијата и модните брендови е Анастасија Димеска. Нејзината убавина и стил не можат да останат незабележани, особено на „Инстаграм“, па затоа решивме да ве запознаеме денес со неа малку повеќе низ фотографии.

Таа е промотер на неколку македонски брендови, блогерка, застапничка за здрав начин на живот и модел, на чие тело, сечии креации стојат како по мерка. На нас ни се допаѓа она што таа го работи и ѝ посакуваме многу успеси во и надвор од Македонија.

Фотографиите се позајмени од нејзиниот „Инстаграм“ профил.