Македонска девојка на денот: Барбара Ракичевиќ

Барбара Ракичевиќ и е добро позната на македонската јавност како водителка, манекенка и пејачка. Таа ја започна својата кариера на телевизиските екрани уште додека беше малолетна, водејќи добро позната шоу бизнис емисија.

Сега сѐ повеќе луѓе ја знаат како пејачка, чијашто кариера е во подем, а нејзиното убаво лице и тело се најде и на неколку модни ревии и едиторијали. Неизбежно е да се спомене дека таа е ќерка на Мелита Ракичевиќ добро познатата водителка од малите екрани, која својот цут во кариерата го имаше во 2000-тите години.

Нам ни се допаѓа она што Барбара го прави и ѝ посакуваме многу богата и успешна кариера, во што и да се одличи да „заплива“.

Фотографиите се позајмени од нејзиниот „Инстаграм“ профил.