Македонска девојка на денот: Евгенија Трифуновска

Одамна ве немаме изненадено со некоја згодна македонска девојка, но откако ќе ги разгледате фотографиите на Евгенија, ќе сфатите дека вредело чекањето.

Таа е девојка која ни го привлече вниманието на „Инстаграм“ со нејзините фит и провокативни слики, на кои се гледа сето она што таа го работи во теретана. Се гледа дека е вљубеник во фитнесот и здравиот начин на живот, а можеме и да забележиме дека омилена сезона и е лето, кога го истакнува своето згодно тело на плажа.

Нам нѝ се допаѓа она што еластичната Евгенија го прави и ѝ посакуваме само успеси во иднина!

Фотографиите се позајмени од нејзиниот „Инстаграм“ профил.