Македонска девојка на денот: Гала Поњавиќ

Девојката која ни го привлече вниманието на „Инстаграм“ денес е Гала Поњавиќ. Станува збор за млада девојка со несекојдневна убавина, која веројатно почнува да зачекорува во светот на модната индустрија во изминатиов период.

Не сме запознаени со што точно се занимава, што работи или учи, но не успеавме да останеме рамнодушни и денес ви прикажуваме неколку нејзини фотографии, позајмени од нејзиниот профил.

Ние ѝ посакуваме сѐ најдобро на Гала и веруваме дека ќе успее во нејзините идеи, било тоа да се во чекор со модата или нешто сосема друго!

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *