Македонска девојка на денот: Ива Цацкова

Денешна наша девојка не денот е Ива Цацкова, млада девојка, која смело и сигурно влегува во манекенските води. Таа е дел од модната агенција „Моделс Ин“ и е подготвена допрво да се опседнеме со неа.

Нашето внимание нѝ го привлече на „Инстаграм“ кадешто разгледавме некои фотографии од нејзините модни настани и фотосесии. Со нејзиното убаво лице и вита става, не се сомневаме дека нејзината кариера нема да има напредок.

Нам нѝ се допаѓа она што Ива го прави и затоа сме тука да ѝ дадеме поддршка!

Фотографиите се позајмени од нејзиниот „Инстаграм“ профил.