Македонска девојка на денот: Ивана Коцевска

Уште една прекрасна македонска девојка која ни го одвлече вниманието е Ивана Коцевска. Таа е прекрасна дама која по професија е адвокат, но фитнесот и убавината се нејзина пасија.

Таа е магистер по кривично право, но и шминкерка. За себе вели дека е зависна од здрав начин на живот и вежбање, а сето тоа е јасно видливо на неа. Запознајте ја одблиску оваа девојка со многу таленти, која е доказ дека жените навистина можат сѐ!

Фотографиите се позајмени од нејзиниот „Инстаграм“ профил.

https://www.instagram.com/kocevska777/?hl=en

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.