Македонска девојка на денот: Лара Иванова

Лара Иванова е македонска пејачка и балерина чие име допрво ќе се слуша. Таа е миленичка на младата генерација и освојува со нејзиниот глас и песни. Особено се прослави на фестивалот „Макфест“ во 2019 и 2022 со песните „Кој те учи така“ и „Бела“, која стана хит ширум Европа.

Таа е девојка родена за на сцена, а ние и посакуваме многу среќа и успеси во нејзината понатамошна кариера која допрво ќе се развива. Па, така доколку не ја знаевте, денес ви даваме шанса да ја запознаете со неколку нејзини фотографии.

Фотографиите се позајмени од нејзиниот „Инстаграм“ профил.

https://www.instagram.com/_lara.iv_/