Македонска девојка на денот: Лејла Рамковска, јога инструктор

Лејла Рамковска е јога инструкторка, која во својата работа наоѓа секојдневна мотивација и сака да ги инспирира луѓето околу неа. Таа изгледа одлично, а тоа е затоа што очигледно ужива во она што го прави.

Ви издвоивме неколку фотографии и „Инстаграм“ профилот од Лејла, за да видите што и како прави оваа прекрасна жена.

https://www.instagram.com/lejlaramkovska/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.