Македонска девојка на денот: Марис Џолин

Една од најпопуларните инфлуенсерки и модни блогерки кај нас е наша денешна девојка на денот. Нејзиното вистинско име е Марија Јовева и потекнува од Штип. Во моментов живее во Шведска, но тоа не е пречка за нејзиното влијание сѐ уште да се чувствува кај македонската публика.

Нејзиниот стил е уникатен и препознатлив, а доколку сакате да видите повеќе од неа, посетете го нејзиниот „Инстаграм“ профил.

https://www.instagram.com/marysejolene/?hl=en

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.