Македонска девојка на денот: Нина Ред (Николина Славковска)

Познатата македонска водителка и инфлуенсерка Нина Ред е девојка која сакате да ја имате на листата на профили што ги следите на „Инстаграм“. Секогаш своја и искрена, Нина веќе долго време е миленик на публиката поради содржината која ѝ ја нуди на јавноста.

Таа е вљубеник во танцот и тоа е уште еден талент кој оваа млада девојка го поседува. Убава, шармантна и природна, не се срами да зборува за своите несигурности и своите доблести. Доколку не ја следите на социјалните мрежи, денес ви даваме шанса подобро да ја запознаете оваа талентирана девојка.

Фотографиите се позајмени од нејзиниот „Инстаграм“ профил.

https://www.instagram.com/ninnared/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.