Македонска девојка на денот: Сара Ваневска

Сара Ваневска е млада девојка, која ни го привлече вниманието на „Инстаграм“. Таа е манекенка и модел која веќе некое време успешно се снаоѓа во она што го прави. Нејзиното лице сигурно ви е познато ако сте запознаени со модата во Македонија, бидејќи таа е често дел од фотосесии и настани за познати домашни и странски брендови.

Сигурни сме дека на Сара и претстои богата и успешна кариера и ние ѝ посакуваме само успеси!

Фотографиите се позајмени од нејзинот „Инстаграм“ профил.

https://instagram.com/sara_vanevska?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.