Македонска девојка на денот: Софија Манчева, фитнес тренер и модел

Софија Манчева е фитнес инструкторка чиј изглед ќе ве воодушеви, независно дали тоа било во теретана или на социјалните мрежи. Таа ги мотивира сите нејзини следбеници да не се откажуваат и очигледно се води по мотото „здраво тело, здрав дух“, затоа што колку што пропагира физичко здравје, толку внимание посветува и на психичкото.

Таа е исто така нарекувана „кралица на извајаната фитнес задница“. Браво, девојко!

https://www.instagram.com/manchevas/