Македонска музичка група од Егејска Македонија ќе ви се претстави со песната „Катерина“

Да и ние се збунивме да не пејат на македонски.

 • Горан напиша:

  Македонците се како пиреј едноставно неможеш да ги сотреш со никакви политики. Ги има и ќе ги има насекаде, а особено на места каде што им е родното огниште.

 • Zlate Angelkoski напиша:

  Makedonski ubavini.Od nadata Anticka Makedinija.i nasekade po svetov.
  Nasata pesna I oro se pee I igra po svetov.
  I Avstralijani.japoncite i Koreancite I mnogu drugi narodi od svetot gi peat I igraat nasite Ora.Sekoja Cest nasi Makedonci od Egejot I Beloto more.
  Pozdrav .Makedonski Brod. Sydney Australia

 • Toni напиша:

  Bravo, mnogu ubava pesma.

 • Борче напиша:

  Оваа треба да се внимава од Грција и Бугарија може да има тензии помеѓу ора и ред други работи.влада во република северна Македонија треба мудро да настапи овие објави оти Грци и Бугарија се љути.

 • Коментирај анонимно

  Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.