Македонска жена (виц)

Македонска жена се враќа дома целата распарталена. Мажот ѝ ја прашува.
– Што се случи душо?!
– Абе ме нападнаа двајца пред влезот, сакаа да ми го земат телефонот!
– Да се јавиме во полиција? Ќе можеш ли да ги препознаеш?
– Е како да ги препознаам јас, кога сега роднините не можат да ги препознаат?

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.