Македонската ВАР технологија на фудбалските натпревари е поинаква од светските и никогаш не греши

Судијата може и да згреши понекогаш, но експертите во публика, НИКОГАШ!

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.

  • gQklYhXC напиша:

    fUQqylDHwCuIvzJ

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.