Македонски хумор од Зоран Стоев (20 слики)

Зоран Стоев добро ќе ве насмее овој викенд. Уживајте во компилацијата.

 

#1

 

#2

 

#3

 

#4

 

#5

#6

 

#7

 

#8

 

#9

 

#10

 

#11

 

#12

 

#13

 

#14

 

#15

 

#16

 

#17

 

#18

 

#19

 

#20

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *