Македонски овчар ја открива тајната на долговечноста (виц)

Странска новинарка оди во едно македонско планинско село за да ја открие тајната на долговечноста. Наоѓа еден постар овчар и го прашува:
– Чичко да ве прашам нешто, која е тајната на долгиот живот?
– С*ксот девојче – одговорил без размислување овчарот.
– Вие живеете во планина, како се снаоѓате за с*кс бе чичко?
– Е па селскиот кмет чат-пат ни праќа по некоја странска новинарка.

  • Никола напиша:

    Јас би сакал таа странска новинарка да е од Бугарија. Сексуална соработка!

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.