Македонски полицаец на месецот: Се навежба и отиде на работа

Кога немаш доволно акција на работа, а не сакаш да пуштиш стомак како другите колеги…

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.

  • Detroit напиша:

    KAKVI CAJKANI
    TAKVA DRZAVA.

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.