Македонскиот печалбар што го ограбиле (виц)

Печалбар се вратил во Македонија и се жали пред судот:
– Почитуван Судија, овие хулигани ме нападнаа и ми го украдоа златниот часовник.
Судијата прашува:
– А Вие зошто не почнавте да викате за помош?
– Како ќе вика кога имам и златни заби?

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.